Elegantné šaty pre výnimočnú udalosť

Pripravujete sa na výnimočnú udalosť, akou je svadba vašej kamarátky, galavečer, ples či významná rodinná oslava? V rámci takýchto príprav je pre každú dámu neoddeliteľnou súčasťou aj výber vhodných elegantných šiat. Pri výbere takýchto šiat je potrebné brať do úvahy niekoľko faktorov, medzi ktoré patrí napríklad prostredie, v ktorom sa bude udalosť odohrávať, ale napríklad aj stanovený dress code či úroveň formálnosti podujatia. Pre výber vhodných elegantných šiat sa inšpirujte tipmi, ktoré vám poskytneme v dnešnom článku.

Prečítajte si aj: Oblečte sa do červenej: kedy a ako nosiť červené šaty

Elegancia zdobená flitrami

Pripravujete sa na spoločenskú udalosť, ktorá sa bude konať počas chladných mesiacov? Rada by ste boli elegantná, no zároveň chcete byť v teple a pohodlí? 

Ak ste sa v tejto situácii našli, máme pre vás riešenie, ktorým sú dlhé ružové trblietavé šaty s dlhými rukávmi. Poskytnú vám nielen maximálny komfort, no navyše v nich budete skutočne neprehliadnuteľná. Vďaka flitrom, ktorými sú šaty zdobené, neuniknete žiadnemu pohľadu. Jemná ružová farba vytvára v kombinácii s flitrami nežný a elegantný dizajn, ktorý je vhodný pre akúkoľvek spoločenskú udalosť. Pokiaľ si prajete byť v teple, šaty skombinujte so silónovými pančuškami. 

Pre kompletizáciu dokonalého outfitu si zvoľte jemnú listovú kabelku, ktorú zladíte s lodičkami. Nezabudnite ani na decentné šperky. Keďže dekolt šiat je pomerne hlboký, ozdobte ho šperkom, ktorý zaujme, no zároveň nebude pôsobiť prvoplánovo. Ideálnou voľbou je jemný metalický náhrdelník.

Ružové trblietavé šaty s dlhými rukávmi >>>

Luxus zahalený v smaragde

Potrpíte si na elegantnom a luxusnom vzhľade? Hľadáte jednoduchý kúsok, ktorý z vás vyčaruje noblesnú dámu? Takýmto kúskom sú smaragdové lesklé šaty s rozparkom, ktoré by vo vašom šatníku nemali chýbať. Ide o minimalistický kúsok s jednoduchým dizajnom, ktorý však pôsobí skutočne luxusne a elegantne. Tieto šaty sú dôkazom príslovia „v jednoduchosti je krása“

Ak sa pripravujete na udalosť, akou je napríklad galavečer a rada by ste dosiahli výraznejší večerný look, skombinujte ich s výraznými doplnkami. Nebojte sa siahnuť po extravagantnom náhrdelníku a náušniciach, ktoré v kombinácii s minimalistickými šatami vytvoria dokonalú súhru. Nezabudnite ani na výrazné dymové líčenie, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou večerného looku. 

Ak by ste si však smaragdové lesklé šaty s rozparkom rada zvolili na udalosť, akou je napríklad svadba, namiesto extravagantných doplnkov a výrazného líčenia siahnite po decentných šperkoch a zvoľte si prirodzenejšiu vizáž. Využitiu týchto šiat sa medze nekladú – sú elegantné a prispôsobiteľné na akúkoľvek významnú udalosť.

<<< Smaragdové lesklé šaty s rozparkom

Buďte očarujúca a elegantná 

Ak sa v krátkych šatách cítite sebavedomo a atraktívne, nebojte sa siahnuť po krátkom strihu ani v prípade spoločenských udalostí. Pokiaľ to okolnosti a stanovený dress code umožňujú, siahnite po krátkych elegantných šatách, v ktorých sa budete cítiť skutočne príťažlivo. 

Jedinečným kúskom, v ktorom budete jednoducho neprehliadnuteľná, sú krátke šaty s trblietavým rukávom. Tieto šaty sú dokonalou kombináciou extravagancie a elegancie. Pokiaľ hľadáte vhodný módny kúsok na spoločenskú udalosť, ktorá sa bude konať počas teplých letných mesiacov, tieto šaty sú jednoducho ideálnou voľbou. Poskytnú vám dostatok komfortu a zároveň v nich budete vyzerať ako elegantná dáma. Vďaka jedinečnému prvku, ktorým je flitrovaný rukáv, ide o šaty, ktoré nie je potrebné kombinovať s množstvom doplnkov. Samé o sebe sú dostatočne pútavé, preto postačuje, ak ich skombinujete s krémovou listovou kabelkou a jemnými lodičkami, prípadne elegantnými sandálmi na opätku.

Smaragdové krátke šaty s trblietavým rukávom >>> 

Farby, ktoré sú synonymom elegancie

Pri výbere elegantných šiat je podstatný nielen výber vhodného strihu, ale nemenej dôležitý je aj výber vhodnej farby. Aké farby sú vhodné, pokiaľ hľadáte vhodné elegantné šaty na spoločenskú udalosť? Spravidla platí, že medzi elegantné farby patria všetky neutrálne a zemité farby a ich rôzne odtiene. Voľbou na istotu je čierna farba, ktorá je synonymom elegancie. Rovnako elegantnou farbou je aj bordová, ktorá pôsobí očarujúco na každej dáme. V prípade svetlejších tónov, ktoré sú považované za elegantné, nemôžeme vynechať béžovú či bielu farbu. Šaty v týchto tónoch sú priam ideálnou voľbou najmä pre dámy so snedým typom pokožky, keďže na postave vytvoria krásny farebný kontrast. Krok vedľa neurobíte ani so smaragdovou alebo kráľovsky modrou. Ak je vašim cieľom dosiahnutie elegantného vzhľadu, jednoznačne sa vyhnite krikľavým farebným tónom.

 

 

Nech už sa pripravujete na akúkoľvek špeciálnu spoločenskú udalosť, jej neoddeliteľnou súčasťou je výber vhodných elegantných šiat. Sústreďte sa najmä na to, aby ste si zvolili šaty, v ktorých sa budete cítiť sama sebou. Vhodne zvolené šaty by vám mali poskytnúť pocit komfortu a sebavedomia. Aby bol váš výber elegantných šiat jednoduchší, inšpirujte sa tipmi z dnešného článku.

Pre viac jedinečného obsahu zo sveta módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Späť do obchodu